خوب و بد طراحی نقشه ساختمان و تاثیر آن بر ساختمان سازی !
طی سالها فعالیت حرفه ای در زمینه پیمانکاری ساختمان در اصفهان متوجه شده ایم سرعت ساخت و ساز عده ای از مالکان و پیمانکاران ساختمان بسیار کند تر از حد معمول است. در اواسط و حتی در انتهای کار با دستور تخریب بخش هایی از ساختمان روبرو هستیم و هیچگاه هم اجرای ساختمان نظر ایشان را جلب نخواهد کرد.
پاسخ یک جمله است. تهیه نقشه ساختمان غالباً جدی گرفته نمی شود. در حالی که در ساخت و ساز این مقوله حرف اول و آخر را می زند. فرجام ساخت و ساز در تهیه نقشه ساختمان به شیوه حرفه ای نهفته می باشد.
دوستان ما در نهایت تصمیم به اجرای ساختمان بعدی با یک نقشه بهتر و کار آمد تردارند. آیا هزینه اتمام یک پروژه ساختمانی آنقدر کم است که بخواهیم آن را با سعی و خطا به پایان ببریم ؟!
اهمیت این بحث وقتی روشن می شود که توجه بفرمایید که طراحی نقشه ساختمان به شیوه ما هزینه محوراست. یعنی به طور خلاصه هزینه های مربوط به ساخت ساختمان را کاهش می دهد.
تهیه نقشه های معماری
نقشه کشی ساختمان شامل بخش های مختلفی از قبیل نقشه معماری، نقشه های سازه، مهندسی برقی و مکانیکی است.
نقشه کشی ساختمان توسط مهندسین محاسب
ما حصل فعالیت ما در طراحی نقشه ساختمان به پلان معماری ختم نمی شود. در واقع پس از تایید نقشه معماری توسط مالک و یا سازنده ساختمان کلیه نقشه های مرتبط با ساختمان تهیه و به وی ارائه می شود.
در این راستا معماری داخلی و خارجی ساختمان کانون توجه ما می باشد. طراحی دکوراسیون داخلی ، طراحی نمای ساختمان و محوطه سازی به جهت الویت بعضاً به شکل نقشه سه بعدی و تری دی مکس به کارفرما ارائه می گردد .
طراحی نقشه ساختمان چه تاثیری بر هزینه اجرای ساختمان دارد
هزینه تهیه نقشه کشی با توجه به تعرفه های سازمان نظام مهندسی استان اصفهان محاسبه می گردد. تخفیفات قابل توجه ای که این مجموعه برای سازندگان ساختمان اعمال می کند در نهایت محلوظ می گردد.