تولید بدون کارخانه راهکاری برای آنان که سرمایه احداث کارخانه ندارند.
تولید بدون کارخانه راهکاری برای همه کسانی که اندیشه تولید در سر دارند و لیکن پول کافی در جیب ندارند. خیلی ها را می شناسم که دوس دارند کاری مفید و تولیدی راه بندازند اما فکر سرمایه آنها را نهایتاً منصرف می کند.
احداث کارخانه سرمایه می خواهد. کارخانه دار آینده باید زمین صنعتی، ماشین آلات ، مواد اولیه و سایر ملزومات را بخرد.
گاهی این هزینه ها برای کارخانه داران چند ساله هم کمر شکن می شود. ظاهراً چاره ای در این زمینه وجود ندارد. با این وصف آیا باید ایده تولید خود را رها بکنیم ؟!
رها کردن رویاها و ایده ها خالی کردن صحنه ی مبارزه است. گاهی همین ایده ی تولید به ظاهر ساده سلاح خلق پول یک کارآفرین می گردد.
فراموش نمی کنیم که کارآفرینان بزرگ از دل رویاهای بزرگ بیرون آمده اند. تعداد معدودی از کسب و کارها از همان آغاز سود آورند. کسب و کارها در مسیر رشد خود پیشرفت می کنند.
تولید قانونی و تولید زیر پله ای !
یکعده بهای نداشتن سرمایه خود را از محل تولید بی قانون می پردازند. در جایی خارج شهرک صنعتی استقرار می یابند. وزارت صنعت، معدن و تجارت تنها در شهرک های صنعتی جواز تاسیس صادر می نماید. بدون جواز تاسیس و پروانه بهره برداری تولید مشکلات عدیده ای بهمراه خواهد داشت.
مراحل تولید بدون کارخانه چیست ؟
الف- ثبت برند نخستین گام است.
تولید بدون کارخانه با ثبت برند آغار می گردد. شما باید در طبقات خاصی که قصد تولید دارید، برندی ثبت نمایید. ثبت علامت تجاری در مرکز مالکیت معنوی انجام می گردد.
ب- عقد قرارداد با یک کارخانه تولیدی
در این مرحله شما باید با یک کارخانه قرارداد خرید محصول ببندید. شما از آن کارخانه می خواهید که محصول را با برند شما تولید نماید.
ج- بازاریابی محصول
بازاریابی محصول مرحله آخر تولید بدون کارخانه است. شما باید خریداران کالا و خدمات خود را بشناسید و به آنها بفروشید.
سیاست فروش و بازاریابی خود را ترسیم کنید. باید تا می توانید بازاریابی کنید و بفروشید.
برون سپاری یا Outsource کردن چیست ؟
برون سپاری یا Outsource با تولید بدون کارخانه ارتباط معنا داری دارد. فکر نمی کنم کارخانه ای باشد که در آن برون سپاری وجود نداشته باشد.
هر کارخانه ای به طور معمول مواد اولیه خود را به شکل مواد ، قطعات ، ملزومات بسته بندی مصرف می کند. بدین منوال هر کارخانه ای برون سپاری می کند.
به صورت ویژه در برخی از کارخانجات فرایند مونتاژ صورت می پذیرد. کارخانجاتی که تعداد اقلام قطعات مصرفی تولید در آنها بالاست این شیوه را ترجیح می دهند.
گاهی تولید بخش هائی از محصول نهایی در کارخانه امکان پذیر نیست. کارخانه ای را تصور کنید که محصول نهایی آن صنایع الکترونیک می باشد تولید قطعات پلاستکی در این مجموعه از نظر فنی امکان پذیر نیست.
حتما می پرسید چرا تولید قطعات الکترویک و قطعات پلاستیک در یک جا امکان ندارد. شرکت شهرک های صنعتی شهرک ها را از نظر نوع تولید به زون های تولیدی گوناگون تقسیم بندی کرده است.
صدور مجوز تولید بدون کارخانه
صدور مجوزهای تولید اعم از جوازتاسیس و پروانه بهره برداری توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می شود. سامانه بهین یاب برای نیل به این منظور ایجاد شده است.
احتمالا در آینده نه چندان دور ضوابط صدور چنین مجوز هایی ابلاغ می شود. از ثبت برند و عقد قرارداد با کارخانه های در حال کار به عنوان شرایط صدور چنین مجوزی یاد می شود.